TEBISKIN® Cytoceuticals

TEBISKIN® Cytoceuticals zijn ontworpen om de algehele huidconditie te verbeteren. Deze producten zijn bestemd om te worden gebruikt in de normale huidverzorgingsroutines. Daarnaast bieden ze ondersteuning voor, tussen en na verscheidene professionele behandelingen. De producten van TEBISKIN® Cytoceuticals verbeteren en verlengen de resultaten en gaan complicaties tegen.

TEBISKIN® Cytoceuticals zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, gericht op de complexe, moleculair-biologische mechanisme van keratinocyten en fibroblasten: de belangrijkste cellen van de epidermis en de dermis.

Waarom Tebiskin?

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Vrij van Parabenen
  • Iedere indicatie kan worden behandeld

Tebiskin kan worden ingezet bij:

  • Acne
  • Anti-aging (rimpels/lijntjes)
  • Pigmentproblemen
  • Gevoelige huid
  • Droge huid
  • Vette huid

Tebiskin Gly Clean
Tebiskin gly clean is een milde cleanser met de juiste verhouding glycolzuur en melkzuur. Deze zuren verwijderen op gecontroleerde wijze vuil en dode huidcellen waardoor vervolg producten beter worden opgenomen door de huid. Ook verminderen de zuren ontstekingen en pigment.

Tebiskin Gly-C/Gly-C Strong
Een geconcentreerd serum dat de huid vergladt en voorbereidt op behandelingen. De effectiviteit van dit serum is gebaseerd op de combinatie van AHA zuren (glycolzuur), een hoge dosis vitamine C (L-acorbinezuur) en ectoin. Deze combinatie zorgt voor een exfoliërende en antioxidanten werking. Effectief bij acne, pigment en huidveroudering of als opfrissing van de huid.

Gebruik: breng ’s ochtends en ’s avonds een kleine hoeveelheid aan op de huid. Soms is het nodig om op te bouwen van 1x per dag naar 2x per dag.

Tebiskin Osk
Tebiskin Osk vermindert alle vormen van acne door de bewezen effectieve peptiden die bacteriën aanpakken. Salicylzuur remt de ontstekingen en vermindert de talgproductie.

Tebiskin UV-Osk SPF 30
Tebiskin Osk biedt zonbescherming SPF 30 en reguleert acne. Het is een zonnebrand die geschikt is voor de acne-huid.

Tebiskin Reticap
Tebiskin Reticap Face Cream is een anti-rimpel creme op basis van een hoge concentratie zuivere micro ingekapselde retinol. Een effectief, aangenaam en duurzaam product voor eenmalig gebruik per dag.  De werkzame bestanddelen van het product verminderen de zichtbaarheid van rimpels en verbeteren de helderheid van de huidteint. Het product kan gemakkelijk worden verspreid over het gelaat en wordt snel geabsorbeerd. Dankzij de Skin Flash Up Technologie zijn de resultaten na slechts een paar minuten al zichtbaar. De huid wordt onmiddellijk glad, zijdezacht en rimpels zijn zichtbaar afgenomen.

Tebiskin EGF Cream
Tebiskin EGF combineert de werking van de epidermale groeifactor EGF en lichtgewicht hyaluronzuur. EGF ondersteunt de reorganisatie van collageenvezels. Lichtgewicht hyaluronzuur stimuleert de productie van collageen I en III.

Tebiskin Sooth Clean
Tebiskin Sooth Clean reinigt en kalmeert de gevoelige huid. Het natuurlijke ingrediënt MSM heeft een buitengewoon kalmerend effect en gaat irritatie tegen.

Tebiskin Sooth Cream
Tebiskin Sooth bevat kalmerende werkstoffen die de ontstekingsreactie onderdrukken waardoor irritatie wordt voorkomen en de weerstand van de gevoelige huid verhoogd.

UV Sooth SPF 50
Deze lichtgewicht zonbescherming heeft een sterk kalmerend effect en gaat schade door UV straling direct tegen.

Tebiskin HYAL
Tebiskin Hyal heeft een stimulerende werking op de aanmaak van hyaluronzuur en collageen I en III waardoor de weerstand van de huid wordt verbeterd. Hyal biedt extra hydratatie voor iedere indicatie.

Tebiskin LC
Tebiskin Lightening Cream verminderd de intensiteit van hyperpigmentatie en voorkomt de productie van nieuw overmatig pigment. Om pigment effectief te kunnen aanpakken MOET er dagelijks het hele jaar door SPF gebruikt worden.

Tebiskin UV LC SPF 50
Tebiskin UV Lightening Cream verminderd de zichtbaarheid van pigmentvlekken door de melanineproductie te reguleren. Door de hoge UVA en UVB bescherming (SPF 50) wordt de aanmaak van nieuw pigment voorkomen.

Tebiskin CERA-BOOST
Tebiskin Cera-Boost zorgt voor intense voeding en hydratatie. Dit product is geschikt voor alle gevallen van dehydratatie, zelfs als deze gepaard gaat met schilfering. Deze crème zorgt voor een optimale bescherming van de huid.

 

Afspraak maken voor een gratis intake?

 

Schuiven naar boven