Spot Out behandeling

De Toskani Spot Out behandeling is een depigmenterende behandeling die is ontwikkeld om hyperpigmentatie (donkere verkleuring) te verminderen terwijl de huidteint wordt geëgaliseerd. Donkere vlekken in het gezicht worden afgebroken, terwijl het proces van pigmentvorming wordt geremd. Daarnaast heeft de behandeling een anti-huidverouderingseffect en geeft het algehele huidverbetering. 
De behandeling wordt deels in de praktijk uitgevoerd, daarna gaat u zelf aan de slag met een thuisbehandeling crème.

Voor de behandeling
U wordt geadviseerd 5-3 dagen voor de behandeling een peeling te laten uitvoeren. Hierna is uw huid goed voorbereid om de Spot Out behandeling en is de behandeling effectiever.  

Voor de behandeling mag uw huid niet gebruind zijn door de zon. Gebruik daarnaast een zonnebrandcrème van minimaal spf 30 als u toch buiten komt. Het gebruik van actieve ingrediënten zoals vitamine A, antibiotica, benzoylperoxide of (fruit)zuren moet u twee dagen voor de behandeling stoppen. Daarnaast is het belangrijk dat u twee weken voor de behandeling geen andere intensieve huid behandelingen in het gezicht laat uitvoeren.

Tijdens de behandeling
Allereerst wordt uw huid gereinigd. Vervolgens krijgt u een geconcentreerd masker op. Dit masker moet, afhankelijk van uw huidtype, 6 tot 12 uur op uw huid blijven zitten. U gaat hiermee naar huis. Als u op de helft van de afgesproken tijd bent, mag u zelf thuis het masker zachtjes inmasseren en het overige masker aanbrengen. Verwijder vervolgens het masker op het afgesproken tijdstip met lauwwarm water en breng een herstellende crème aan.

Na de behandeling
De huid kan voor korte tijd wat roder zijn dan normaal. U mag de Total Recovery Cream, die u mee naar huis krijgt, zo vaak smeren als nodig is. Na een paar dagen kan de huid wat droger zijn en kan er vervelling aanwezig zijn. De huid is aan het vernieuwen. Verzorg uw huid goed met de Total Recovery cream en zit niet aan eventuele velletjes. Na het vervellen zal uw huid er weer nieuw en fris uit zien.

Na een week gaat u de Spot Out crème thuis gebruiken als dag -en nacht crème. Deze crème zorgt ervoor dat de pigmentaanmaak wordt gestabiliseerd en bestaande pigmentvlekken worden opgelicht. Overdag moet u hier overheen de Toskani Sun Protection Cream gebruiken. Dit voorkomt dat het pigment terugkomt.

Gebruik na de behandeling geen andere producten dan bovengenoemde. Deze zijn speciaal ontwikkeld om op een behandelde huid te gebruiken. Andere producten zouden voor irritatie of pigmentatie kunnen zorgen.

Eerste t/m derde maand:
Spot Out Cream (€ 120,00): ochtend, middag en avond.
Sun Protection Cream (€ 30,00): gedurende de dag.
Total Recovery Cream (€ 58,00): in de avond.

Vierde t/m zesde maand:
Spot Out Cream: in de avond.
Sun Protection Cream: gedurende de dag. 
Total Recovery Cream: in de avond.

Tarieven
Zie onderstaand de overige tarieven behorende bij de Toskani Spot Out behandeling. 

Intakegesprek (incl Huidanalyse met Observ520 X) Gratis 
Toskani Spot Out behandeling (incl twee thuisproducten)€ 299,00
Voorbereidende peeling€ 67,50

 

Afspraak maken voor een gratis intake?

 

Schuiven naar boven