PRX-T33 Skin Booster

PRX-T33 Skin Booster
De PRX-T33 Skin Booster is een unieke behandelmethode om de huidstructuur en de conditie van de huid snel en langdurig te verbeteren. Door de unieke samenstelling wordt de huid aangezet tot aanmaak van collageen. En in tegenstelling tot peelings, is dit bij de PRX-T33 behandeling zonder hevige nareactie en vervelling. Ook is deze behandeling geschikt voor alle huidtypen en kan de behandeling veilig in de zomer worden uitgevoerd.

Hoe werkt het?
Door een unieke samenstelling waarbij 33% TCA wordt gecombineerd met waterstofperoxide (H2O2) en 5% kojiczuur, worden fibroblast groeifactoren gestimuleerd zonder de huid te beschadigen. Daarnaast worden de eiwitten in lichaamscellen geactiveerd waardoor vernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels worden gestimuleerd. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien. 

Aantal behandelingen:
Optimaal effect vindt plaats na een kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

Voordelen PRX-T33:

 • Direct zichtbaar effect. Optimaal resultaat na 4-5 behandelingen
 • Behandeling kan veilig toegepast worden in de zomer
 • Aanmaak van collageen
 • Intensieve hydratatie
 • Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
 • Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
 • Geen beschadiging van de huid
 • Geen/tot heel weinig vervelling
 • Korte behandeltijd
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Effect blijft aanwezig voor 6-8 maanden

PRX-T33 is een zeer geschikte behandeling voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan. De behandeling is toepasbaar voor alle huidtypen, waaronder donkere huid, is veilig in de zomer en heeft een zeer korte hersteltijd.

De behandeling:
De huid wordt gereinigd met een milde reiniger. Vervolgens wordt het PRX-T33 serum op de huid aangebracht en ingemasseerd. Tijdens de behandeling kunt u lichte prikkeling ervaren.

Na de behandeling:
De huid zal een lichte roodheid vertonen. Deze roodheid trekt in de loop van de dag weg. Bij de behandeling zitten sachets inbegrepen om de huid thuis na te behandelen.

De huid ziet er direct stralender, gezonder en voller uit. Het kan zijn dat er enkele dagen later lichte vervelling optreedt. Door het gebruik van de bijbehorende producten kunt u dit tot een minimum beperken. Voor het beste effect wordt aangeraden om de behandeling in kuurvorm te ondergaan. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

Tarieven
Zie onderstaand de tarieven behorende bij de PRX-T33 behandeling. Hierbij zijn ook pakketprijzen mogelijk. 

Intakegesprek (incl Huidanalyse met Observ520 X) Gratis 

PRX-T33 Skin Booster inclusief nabehandeling sachets.

PRX-T33 Skin Booster€ 110,00
Pakketprijs: 4 behandelingen PRX-T33 Skin Booster€ 400,00

 

Afspraak maken voor een gratis intake?

 

Schuiven naar boven