Oxygenetix

De foundations en moisturizers van Oxygenetix zijn speciaal ontworpen om de huid in optimale conditie te brengen. Door de unieke samenstelling van ingrediënten en werkstoffen voorziet Oxygenetix de huid van een constante en intensieve zuurstofboost. Het is de enige foundation die essentiële zuurstof aantrekt en de zuurstofopname in de huid verhoogt, ook wanneer je geen make-up draagt. De huid wordt gezonder en vitaler, voelt steviger en veerkrachtiger aan en ziet er fris en stralend uit!

Huidverbetering – Anti-Aging Therapie
Oxygenetix is rijk aan exclusieve ingrediënten tegen huidveroudering en versterkt de werking van uw anti-aging huidverzorging. De lichte, ademende foundation en moisturizer voelt aan als een tweede huid en vermindert fijne rimpeltjes en lijntjes. Heilzame hyaluronzuren en PCA’s bevorderen de elasticiteit en zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gehydrateerd en beschermd. 

Huidbescherming – Post-Treatment
Oxygenetix kan direct na een behandeling worden aangebracht en bevordert het herstel van de beschadigde huid. Een beschadigde huid, als gevolg van een cosmetische behandeling, kan het dagelijkse leven gedurende het genezingsproces stilleggen. Oxygenetix bevat het herstelbevorderende Ceravitae.

Voordelen:
• Verbergt en camoufleert huidonvolkomenheden 
• Perfecte dekking voor rosacea, roodheid, acne, psoriasis, eczeem, vitiligo en andere vlekjes
• Verstopt de poriën niet en is niet-irriterend
• Bevordert de vorming van collageen en bindweefsel
• Vitamine E bevordert de genezing van de huid
• Aloë Vera barbadensis kalmeert en verzacht de huid terwijl het genezing ondersteunt
• Bevordert de zuurstofopname
• SPF 25 UVA / UVB-bescherming

Speciaal voor de acne huid is er Oxygenetix Acne Control met 2% salicylzuur wat een doeltreffende werking op ontstekingen en mee-eters biedt.

Vergoeding
Camouflagetherapie bij een medische indicatie kan door zorgverzekeraars vergoed worden uit de aanvullende verzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering kunt u lezen of u recht hebt op vergoeding van de behandeling(en) en producten. U heeft voor de behandeling door de huidtherapeut geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, tenzij uw zorgverzekeraar daar om vraagt.

Wilt u meer informatie over Oxygenetix of wilt u producten aanschaffen? Neem dan gemakkelijk contact op met Huidpraktijk Arnhem via onderstaande knop of bel of Whatsapp gerust naar 06 36433921.  

Schuiven naar boven