Microneedling Dermapen 4™

– Ontvang 10% korting op 3 microneedling behandelingen –
*Vraag naar de voorwaarden.

Huidpraktijk Arnhem beschikt over de officiële Dermapen 4™, de allernieuwste techniek wereldwijd op het gebied van microneedling.

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden met de Dermapen 4™?
– Acne (littekens)
– Huidveroudering (doffe huid, fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping)
– Pigmentatie problemen (melasma, post inflammatoire hyperpigmentatie)
– Algehele huidverbetering
– Grove poriën
– Striae

Wat gebeurd er tijdens een behandeling met de Dermapen 4™?
Tijdens de behandeling glijdt de Dermapen 4™ over de huid. Minuscule naaldjes creëren daarmee miljoenen kanaaltjes. Hierdoor kunnen tot wel 80% meer werkzame stoffen dieper in de huid opgenomen worden. Als tussenstof voor de behandeling wordt het Dermapen serum Hyla Active (met hyaluronzuur) aangebracht, eventueel aangevuld met specifieke serums aangepast op het huidprobleem. Het lichaam zet een natuurlijk herstelproces in gang waardoor een verhoogde productie van collageen en elastine ontstaat.

De behandeling is toepasbaar in het gelaat maar ook rond de ogen, oogleden, hals, neus en grotere gebieden zoals de hals, decolleté en buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.

De Dermapen 4™ beschikt als enige microneedling apparaat over een speciaal ontwikkelde behandeloptie voor de behandeling van littekens. Littekens, waaronder acne littekens, atrofische littekens en chirurgische littekens kunnen hierdoor beter worden behandeld. Ook zijn de behandelingen geschikt voor striae, hierbij kan de kleur van de huid verbeteren en wordt deze steviger.

Met de Dermapen 4™ kunnen daarnaast verschijnselen van huidveroudering, zoals een doffe huid, pigmentvlekken, verlies van stevigheid en grove structuur/poriën aangepakt worden, zelfs rond de ogen.

Voordelen van de officiële Dermapen 4™:
– Optimale behandelresultaten
– Kortere behandeltijd
– Sneller herstel
– Minder rood en minder pijnlijk
– Betere opname van topische voedingsstoffen
– Minder schade aan de huid
– Littekens kunnen secuurder behandeld worden

Voorbereiding
Om de beste resultaten te behalen, is een goede voorbereiding van de huid van belang. Wanneer u gevoelig bent voor hyperpigmentatie is een pigment-remmende crème naast de behandeling nodig. De huidtherapeut geeft u hierover advies.

Behandeling
De huidtherapeut beweegt de Dermapen 4™ volgens een speciale techniek over de huid. De huid reageert tijdelijk met roodheid en er kunnen kleine bloedpuntjes ontstaan. De behandeling wordt vaak goed verdragen maar kan wel wat onprettig aanvoelen.  Gelukkig duurt de behandeling met de Dermapen 4™, in tegenstelling tot andere microneedling systemen, ook maar enkele minuten. 

Om nog sneller resultaat te behalen kan de behandeling tegen meerprijs uitgebreid worden met de Uber Pro peeling of de Uber MD peeling. 

Na de behandeling
Na afloop van de behandeling wordt het Hyla Active 3D Sculptured Mask aangebracht, waardoor de hersteltijd van de behandeling wordt verkort en de huid wordt verkoeld en gehydrateerd. De huid kan rood/roze zijn en wat warmer aanvoelen. Deze klachten verminderen vaak al binnen enkele uren na de behandeling. Het is heel belangrijk dat de huid de weken na de behandeling goed beschermd wordt met een SPF 30 of hoger. Indien gewenst kan de huid gecamoufleerd worden met Oxygenetix foundation waardoor de roodheid niet tot nauwelijks meer zichtbaar is. 

Als er een van de onderstaande contra-indicaties van toepassing op u is kan er niet behandeld worden met de Dermapen 4™:
– Allergie voor chirurgisch staal
– Zwangerschap / borstvoeding
– Huidkanker of de aanwezigheid van plekjes + bekend met huidkanker
– Ziekte gevoel en/of koorts
– Herpesinfectie
– Auto immuun ziekten
– Littekens die nog niet uitgerijpt zijn
– Diabetes
– Tijdens chemo
– Gebruik van roaccutane, isotretinoïne

Het aantal behandelingen en de behandelfrequentie verschilt per huid en indicatie. Gemiddeld worden er 3 tot 6 behandelingen geadviseerd.

Vergoeding
Het behandelen van acne littekens kan door zorgverzekeraars vergoed worden uit de aanvullende verzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering kunt u lezen of u recht hebt op vergoeding van de behandeling(en). U heeft voor de behandeling door de huidtherapeut geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, tenzij uw zorgverzekeraar daar om vraagt.

Afspraak maken voor een gratis intake?

Bel / Whatsapp naar 06 36 43 39 21
Of email naar info@huidpraktijkarnhem.nl
 

Schuiven naar boven