Elektrisch ontharen

Bij elektrisch ontharen wordt iedere haar apart behandeld. Een minuscuul naaldje gaat het haarzakje in waarna er stroom wordt gegeven en het haarzakje wordt beschadigd. Er komen dunnere en zwakkere haren terug die opnieuw behandeld moeten worden. Door herhaling van de behandeling zullen de haarzakjes zich steeds moeilijker herstellen en uiteindelijk volledig vernietigd worden. Elektrische epilatie is geschikt voor kleine oppervlakjes, zoals haar in het gezicht. 

De behandelperiode varieert van enkele maanden tot enkele jaren, afhankelijk van de grootte van het gebied. Onderhoudsbehandelingen kunnen soms enkele keren per jaar nodig zijn. 

Enkele weken voor de behandeling moet gestopt worden met harsen, epileren of een andere vorm van ontharing. Het knippen of scheren van de haren is wel toegestaan, mits de haartjes tijdens de behandeling lang genoeg zijn om met een pincet te pakken. Smeer de huid regelmatig in met zonbescherming met minimaal factor 30. 

definitieve ontharing arnhem

Vergoeding
Elektrisch ontharen wordt door zorgverzekeraars vergoed uit de aanvullende verzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering kunt u lezen of u recht hebt op vergoeding van de behandeling(en). U heeft voor de behandeling door de huidtherapeut geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, tenzij uw zorgverzekeraar daar om vraagt.

Afspraak maken voor een gratis intake?

Bel / Whatsapp naar 06 36 43 39 21
Of email naar info@huidpraktijkarnhem.nl
 

Schuiven naar boven