Coagulatietherapie

Bij Huidpraktijk Arnhem kunnen goedaardige huidafwijkingen waaronder fibromen (steelwratjes), cherry angioma (bloedblaartjes/kersenwratjes) en verruca seborrhoica (ouderdomswratten) behandeld worden door de huidtherapeut met coagulatietherapie. 

Coagulatietherapie vaatje Arnhem

Tijdens de behandeling
Met een heel dun naaldje of de Zapper worden de fibroompjes en ouderdomswratten snel en nauwkeurig verhit. Door de hitte verschrompelen de huidafwijkingen direct. Het plekje kleurt donker en er zal een korstje ontstaan. Dit korstje zal vervolgens vanzelf loslaten. 

Na de behandeling
Na de behandeling ontstaat er roodheid in het behandelde gebied en er kunnen korstjes ontstaan. Het is heel belangrijk om van deze korstjes af te blijven, zodat de huid rustig kan herstellen en er nieuwe huid aangemaakt kan worden. De korstjes zullen uiteindelijk van de huid afvallen. 

Vermijd zonlicht gedurende minimaal 2 weken na de behandeling en smeer de huid regelmatig in met zonbescherming van minimaal factor 30. Roken vertraagd de wondgenezing dus dit wordt afgeraden.

Een behandeling voor het verwijderen van storende vaatjes is lasertherapie met de vaatlaser, of behandeling met de pigmentlaser bij pigmentvlekjes. 

Tarieven
Zie onderstaand de tarieven behorende bij coagulatie behandelingen. 

Intakegesprek (incl Huidanalyse met Observ520 X) Gratis 
Coagulatietherapie (1-3 plekjes)  € 45,00
Coagulatietherapie (meer dan 3 plekjes) 30 minuten € 75,00

 

Afspraak maken voor een gratis intake?

 

Schuiven naar boven