Camouflagetherapie

Bij storende huidafwijkingen als acne, littekens, roodheid van de huid, bloedvaten of pigmentafwijkingen kan camouflagetherapie door een huidtherapeut een uitkomst zijn. Door camouflage aan te brengen in de kleur van de omliggende huid valt de huidaandoening minder op of is zelfs niet meer zichtbaar. De camouflagecrèmes zijn zeer huidvriendelijk en water- en veegvast. Bij Huidpraktijk Arnhem wordt er gewerkt met twee merken, namelijk  Oxygenetix en DermaColor. Hierdoor kan elke huidaandoening perfect gecamoufleerd worden. 

Oxygenetix
De foundations en moisturizers van Oxygenetix zijn speciaal ontworpen om de huid in optimale conditie te brengen en zijn hierdoor bijvoorbeeld ook geschikt om na intensieve huidtherapeutische behandelingen toe te passen. 

Door de unieke samenstelling van ingrediënten en werkstoffen voorziet Oxygenetix de huid van een constante en intensieve zuurstofboost. Het is de enige foundation die essentiële zuurstof aantrekt en de zuurstofopname in de huid verhoogt, ook wanneer je geen make-up draagt. De huid wordt gezonder en vitaler, voelt steviger en veerkrachtiger aan en ziet er fris en stralend uit. 

Speciaal voor de acne huid is er Oxygenetix Acne Control met 2% salicylzuur wat een doeltreffende werking op ontstekingen en mee-eters biedt.

DermaColor
DermaColor is een sterk gepigmenteerde camouflagecrème en zeer geschikt om huidafwijkingen onzichtbaar te maken.

Camouflagetherapie Arnhem

Tijdens de behandeling wordt door de huidtherapeut het juiste product en de kleur bepaald. Daarna wordt aangeleerd hoe u de camouflagemiddelen zelf toe kunt passen. 

Vergoeding
Camouflagetherapie bij een medische indicatie kan door zorgverzekeraars vergoed worden uit de aanvullende verzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering kunt u lezen of u recht hebt op vergoeding van de behandeling(en). U heeft voor de behandeling door de huidtherapeut geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, tenzij uw zorgverzekeraar daar om vraagt.

Afspraak maken voor een gratis intake?

Bel / Whatsapp naar 06 36 43 39 21
Of email naar info@huidpraktijkarnhem.nl
 

Schuiven naar boven